JJ si-a lansat in weekendul care a trecut site-ul oficial: jjmusiconline.com , realizat de GFXdesign. Prin intermediul sau, artista ne va tine pe viitor la curent cu toata activitatea: piesele la care lucreaza, viitoare concerte, aparitiile in presa, poze / video din studio si multe altele. Tot pe site veti gasi si o scurta biografie, o galerie foto si linkuri spre conturile sale oficiale de Twitter, Facebook, MySpace si YouTube.

Odata cu lansarea site-ului, JJ a hotarat sa puna la download gratuit si una din piesele sale noi: este vorba de „Real Slow„, pe care a interpretat-o in premiera live la TV la inceputul primaverii si care a fost foarte bine primita.

Artista lucreaza in prezent impreuna cu Okapi Sound la albumul sau de debut, „Fear of happiness„, si la un mixtape pe care planuieste sa il lanseze in aceasta vara: „Stars and stripes„.

JJ s-a nascut la Hunedoara, insa a copilarit in SUA si la 15 ani s-a mutat inapoi in Romania, in Bucuresti. Il cunoaste pe Mitza (Agresiv) in 2003 si astfel ajunge sa colaboreze cu Okapi Sound. Este cunoscuta in special pentru featuringul cu Maximilian si Villy la piesa „Pe langa telefon” si pentru „Go Crazy” (al carei videoclip il puteti urmari pe site)