Pe data de 24 octombrie echipa Dance Prestige Studio lansează prima revisă de dans şi cultură urbană din Romania. Evenimentul va avea loc în club Choas Venue, ex Why Not (Str. Turturelelor, nr 11, Bucureşti), începând cu ora 19:30. Mai multe informaţii găsiţi în comunicatul de mai jos:

Avem pe meniul de bază spectacole de dans, ninja kids, skate show off, graffiti live şi multe alte surprize. Ca aperitiv, la intrare am pregatit o expoziţie cu vânzare. Cele mai interesante accesorii, plăci de skate, adidaşi şi alte articole, la preţuri de nerefuzat.

Street Quality este o revistă menită să cizeleze societatea şi să formeze un limbaj comun pentru comunitatea urbană, în special pentru cea a dansatorilor. Am aşteptat mult timp pentru realizarea acestei publicaţii, aşa că o să ne asigurăm că veţi citi doar lucruri de calitate, de interes comun. Nu ne adresăm doar cunoscătorilor ci şi celor care vor să înveţe despre stilul nostru de viaţă.

Cultura ne deosebeşte de majoritate, cunoştinţele ne definesc stilul şi personalitatea, iar educaţia ne ofera o perspectivă mai bună. Citeşte, informează-te şi ajută-i şi pe ceilalţi să înţeleagă de ce conţinutul pe care îl vei parcurge este de păstrat şi de colecţionat.

Distracţie plăcută!