JerryCo lanseaza miercuri, 19 octombrie, un nou videoclip, la piesa „In 10 Ani De Acum„, premiera avand loc simultan pe site-ul sau si pe canalul oficial de Youtube la ora 16:00. Clipul a fost filmat la inceputul acestei luni, fiind vorba de un proiect deosebit: o interpretare live alaturi de o trupa pop-rock autohtona al carei nume va fi dezvaluit odata cu lansarea videoclipului.

Pentru aceasta piesa, JerryCo a avut drept sursa de inspiraţie intamplari din propria lui copilarie dar si multe din situatiile mai recente, mai mult sau mai putin placute, cu care s-a confruntat. Ceea ce face piesa foarte speciala pentru artist este faptul ca multe din intrebarile pe care le adreseaza in versuri au ca tinta persoane apropiate din trecut si prezent. Desi piesa pare a avea o latura mai mult personala, intrebarea pe care o adreseaza refrenul, „Oare cum vei fi în 10 ani de acum?”, ramane o dilema la care multi dintre noi cauta un raspuns in oglinda, indiferent de varsta sau experienta de viata.

Varianta originala a piesei este in colaborare cu ViLLy si Alexandra Stanciu si face parte de pe albumul de debut JerryCo, „Orice E Posibil„. Materialul poate fi descarcat gratuit de pe site-ul sau oficial, jerryco.ro.