Underman

M-am bucurat mult în momentul în care am aflat că Underman urmează să lanseze un nou album. Fiind unul dintre artiștii români care a reușit să îmi atingă sufletul prin muzica și mesajele pe care le transmite, această veste nu poate fi decât una foarte bună. După cum ați citit în titlul articolului, noul său material se intitulează „Legenda cântărețului singuratic”. Deși nu există încă informații certe legate de acest album, vă invit să citiți mesajul postat de artist, pe pagina sa oficială de Facebook:

Nu te mai intreba ce mai fac pentru că am să-ți spun imediat. Sunt la ultima etapă cu inregistrările pentru viitorul album: Legenda cântăreţului singuratic.

Treaba merge excelent (efectiv nu mai pot să mă opresc din scris!) și teoretic sper ca in cursul lunii Mai 2015 să vă lovesc din nou difuzoarele cu cel puțin 15 piese noi.

Revin foarte curând cu promovarea primelor piese, playlist, și detalii despre invitaţi și producători. Mulţumesc pe această cale tuturor celor implicaţi in proiect, la momentul potrivit am să vă menţionez pe fiecare in parte.

PS – Imi cer incă odată scuze celor care așteaptă cd-urile comandate, am rămas fără suport la execuţia lor și trebuie să o iau de la zero.

Intre timp, dă-i cu Muzică Ascunsă!

Poate o să am plăcerea de a discuta cu Underman referitor la acest proiect, în cadrul unui interviu. Oricum, rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound, o să revenim cu noi informații de îndată ce apar!