După cum v-am anunțat acum câteva zile, Phane pregătește albumul Cloud8 și își dorește să interacționeze cu MCii care doresc să apară pe acest album prin organizarea unui concurs. Mai jos aveți comunicatul complet cu toate informațiile necesare:

Regulile concursului sunt extrem de simple: se descarcă instrumentalulde pe pagina de Bandcamp sau link direct pe Fileshare.ro, se gândesc bine 16 versuri şi un refren, apoi se urcă piesa pe canalul TĂU de YouTube. După aceşti primi paşi, se trece la următoarea etapă: link-ul se trimite la adresa de email: [email protected], şi din acest punct, Libernote Music preia tot. Link-urile trimise vor fi postate pe www.facebook.com/phane.beatmaker şi apoi trimise către juriu, care este format exclusiv din membri Libernote Music: Praetor, DJ Undoo, Phane, Lecart. Părerea juriului va conta în proporţie de 60%, 40% cântărind numărul de like-uri adunate pe Facebook.

Premiile care se pot câştiga în urma participării la concurs sunt:

Premiul I: o piesă înregistrată la Daw Studio, împreună cu Phane şi DJ Undoo. Piesa va fi inclusă pe “Cloud8”, viitorul album Phane;

Premiul II: 2 instrumentale semnate Phane;

Premiul III: 1 instrumental semnat Phane.

 Concursul se desfăşoară în perioada 7.11-25.11, urmând ca pe 30.11 să fie anunţaţi câştigătorii.

Baftă!