Lil Wayne s-a apucat din nou de treaba dupa ce a fost inchis, iar unii fani chiar au campat in fata inchisorii Rikers Island asteptand eliberarea sa. Fostul presedinte, Bill Clinton, a fost unul dintre cei care si-au manifestat dorinta de a-l vedea din nou liber pe celebrul rapper.
In Regatul Unit, evenimentele au avut alt curs deoarece birocratii de la UK Border Agency i-au refuzat acordarea vizei, dupa ce acesta intentiona sa isi inceapa turneul „I Am Still Music” in Europa. Wayne avea in plan o serie de concerte pe batranul continent, insa politia de frontiera a respins cererea avand ca motiv antecedentele penale ale artistului. Dupa eliberare, lui Lil Wayne i s-a interzis sa mai consume alcool sau droguri ilegale, in caz contrar riscand sa se intoarca la inchisoare. Asadar, nu se punea problema ca rapperul sa incalce vreo restrictie.
Acest caz nu este singular. Lui Snoop Dogg i s-a interzis intrarea pe pamant britanic dupa ce a avut un incident pe aeroportul londonez Heathrow. Chiar si Busta Rhymes a avut interdictie dupa ce in 2008 a avut in posesie o arma.