Dupa cum v-am anuntat, pe RadioONMusic.ro avem live-blogging de la cel mai important eveniment muzical din Romania si anume Romanian Music Awards 2011. Orasul gazda va fi Brasov, mai precis Piata Sfatului, acolo unde se afla Dezaxata si Xanax, pentru a ne tine la curent cu tot ce misca in spatele scenei si nu numai.

Sper ca stiti cine sunt prezentatorii nu? Daaa…Puya si Cosmina Pasarin! Presimt o mare caterinca la acest show :)).

Incepand de la ora 19:00, premiile Romanian Music Awards 2011 vor fi transmise LIVE pe Music Channel. Player live streaming, care va fi atasat si in acest articol, pentru cei care vor sa urmareasca evenimentul la noi pe site.

Nu uitati sa urmariti si contul nostru de twitter @radioonmusicro, unde Dezaxata va fi la butoane. Va exista si acel hashtag #rma2011, pentru cei interesati sa interactioneze cu toti cei care urmaresc RMA 2011.

19:00 – Incepem primul nostru live-blogging! Brasov se pregateste intens de RMA 2011, pe covorul rosu incep sa apara artisti.

19:04 – Toti invitatii sunt in afara nisei noastre, dar toti anunta surprize si surprize!

19:09CRBL apare pe covor, ghici cu cine ? Daaaa…sotiaaa! Big up man!

19:12 – Noi spunem inghetata, voi Gojiraaaa! A aparut omul care va desemna in aceasta seara „Best DJ”.

19:21 – Alarma! Alarma! Alarma! Foarte multi iepuri pe covorul rosu, sa vina morcoveiii! Iata ca s-a si oferit unul! Ne-a salvat !

19:31Puya intra pe covorul rosu, pe o bicicleta Rolls-Royce! Misto, nu?

19:40 – Au aparut multi artisti ? Nu stiu daca pot sa-i numesc artisti, sigur vor face playback! Vom avea poate, foarte mult playback! II simt !

19:45HaHahaaa Prodacsaaaannnnn!

19:50JJ isi face aparitia pe covor, langa ea este Corina, plus dansatorii sai.

19:58 – Trebuie sa-l anunt pe acest artist, Andrei RHN al nostru e mare fan al sau. Alex Veleaaa! Belea ?

20:00Guess Who isi face si el simtita prezenta, alaturi de baietii lui de la Okapi Sound. Va face un manifest mare aici la Brasov!

20:16Puya si Cosmina Pasa‘ prezinta in acelasi loc pe scena. Abstract. Se anunta o mare caterinca :))

20:30 – Gooojiraaa revine! Anunta in stil propriu „Best DJ”, iar pe noi nu ne intereseaza cine a castigaaat! Yeyeyeyeee…..

20:37 – Ne place, place, place, place! Felicitari din partea noastra pentru ROA, „Best New Act”!

20:41 – Cred ca morcovelul si-a pierdut din nou iepurii. Sunati la 112!

20:55 – Ceva naspa pe scena, nu stiu cine este tipa, conteaza ca e naspa :))

21:49 – Ne scuzati de pauza, pana acum am avut, ursi, iepuri, maimute pe scena Romanian Music Awards 2011. Urmeaza oare un soarec?

21:50 – Omu’i nebuuuuun! Puya ii face o intrare minunata lui INNA! :))

21:51 – Se aude din vocea flamanda a lui INAA „Tot mai sus”, Grenade” si alte hituri care mie nu-mi plac. Sau? Cred ca ori …

22:02 – Tot in familie! La Familiaaaaaaaaa !!!!

22:03 – Incepeam sa cred ca Romanian Music Awards, are sens! Dar, cand am auzit cine urmeaza, m-am taiat ca maioneza! Urmeaza bla bla bla, bla bla, bla bla si bla bla. Iar ei vor canta un mare bla bla.

22:30 – Scena RMA 2011, arata destul de ok, cu acest DJ, care face atmosfera. Good Job!

22:30 – Iar femeia anului este INNA! Credeam ca dorea Tataee sa prezinte acest premiu… Sigur dupa decernare, ajungeau in China :)).

22:55– Playback! Playback! Playback! M**e Seniorita!

23:13Corina anunta castigatorul „Best Hip Hop”, care este ….suspans mareee….mareee si mai mareee…foarte mareee…Guess Who!

23:21 – Felicitari Smiley pentru premiu! Omu’ e marfa!

23:33 – Smiley apare pe scena, iar noua ne place Smiley! Voua?

00:00 – Multe chestii la RMA 2011!

00:01 – Iar premiul pentru cel mai bun album, merge la Puya, cu Romanisme 2! Hip Hop pe teava!

00:08 – Inca odata felicitari Smiley! Un nou premiu in garajul lui Smiley! Incercati-va norocul, poate i-l luati voi! Suna la … La cate capace sunt, n-ai nevoie de noroc!

00:18 – Nu ne mai saturam de Smiley, inca odata omu’ invinge si este declarat barbatu anului :)).

00:20 – Dupa atata playback, parca ne simtim si noi bine cu ROA pe scena! Ne place, place, place!

01:30 – Ne cam plictisim, voi ?

01:57 – Iar premiul pentru sex in grup, este prezentat de Maximilian si Raluka. Castigatorii sunt DJ Project si Giulia!

02:15 – Guess Who este pe scenaa, dar nu pentru a canta, ci pentru a desemna castigatorul premiului „Best Live”, care sunt Voltaj!

02:17 – Iti vine sa crezi ? Dupa atata timp ? OKAPI TATI ! Grasu XXL incanta publicul brasovean cu o noua piesa, care se numeste „Victoria”.

02:35 – A fost in boxe, „LaLaLa Song”, Spike cu Dan Spataru „Iti pare rau”, Maximilian cu Mefx si Sophie, iar pe final Guess Who cu „Manifest” si „Tot mai sus”

02:40 – Romanian Music Awards s-a incheiat, toata lumea sa-si culeaga CD-urile, multumim pentru playback!

O noua editie de Romanian Music Awards, care pot sa zic ca a fost o dezamagire totala pentru multi oameni care au fost acolo sau au urmarit la televizor acest eveniment. Nu sunt in masura sa comentez acest eveniment, dar prea mult playback frate. Sincer ne cam doare in p*** de CD-urile voastre care canta Senorita, sau alte piese de cacat. In rest, mult respect pentru toti cei care au cantat LIVE! Ramaneti pe RadioONMusic.ro, deoarece vom reveni cu poze! Multumim celor care au fost alaturi de noi pe twitter, deoarece site-ul a avut cateva probleme tehnice.

Pace si multa dragoste!