Bufu

O nouă zi de luni, un nou live extras de pe compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2”.  După Gani, Manyah, Carbon și Tonik Obiektiv, protagonistul celui de-al cincilea live este BuFu, fost membru Sagrada Familia (trupă alături de care, în 2009, a lansat albumul „Gangsta”).

În prezent face parte din Cheia Soul, proiect în care activează împreună cu Ripp, acesta din urmă fiind și autorul instrumentalului piesei „Mash”, cu care BuFu este prezent pe compilație. Live-ul a fost filmat în studioul Unic Production, în spatele camerei aflându-se Daniel Radu, editarea video fiind realizată tot de către acesta.

„Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” poate fi achiziționată la prețul de 50 lei (+ taxe poștale), prin comandă la adresă [email protected] Pachetul conține DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri și o variantă CD audio („Marpha HIP HOP Music To Drive-By”), mixată de inegalabilul DJ DOX.

Live-urile rămase vor fi publicate în prima zi a fiecărei săptămâni, unul câte unul, pe contul de YouTube al emisiunii. Rămâneți pe frecvență!