Web

Okapi Sound, alături de MusicExpertCompany au făcut deja o obișnuiță din realizarea proiectelor în premieră pentru România. În această categorie se numără și albumul lansat astăzi.

Materialul „Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall” a fost lansat în exclusivitate pe iTunes și este înregistrat live în cadrul unui concert desfășurat la începutul anului în Euphoria Music Hall din Cluj. La întregirea experienței live livrată de Grasu XXL prin prezența scenică ia parte și trupa compusă din: Radu Dumitriu (bass), Relu Batog (clapă), Ștefan Mihăilescu (chitară), Vlad Bolborea (tobe) și ca invitat special Mitză (DJ & Programming).

Tare frate” este una din piesele pe care Grasu XXL le-a interpretat live și care beneficiază de o filmare din timpul concertului, realizată de Daniel Vasile, pe care o puteți urmări mai jos, unde găsiți și câteva cuvinte din partea artistului.

După accident ne-am gândit (Cristi Ochiu, impresarul meu, și cu mine) să înregistrăm un concert cu band-ul și am ales Euphoria Music Hall din Cluj, undeva în luna aprilie 2013. De atunci s-a tot lucrat la el, l-am mixat cu Bebe Vandra, iar de partea video s-a ocupat Daniel Vasile, un drag prieten de-al lui Tranda și implicit de-al nostru. Am ales 10 piese din cele 28 pe care le-am cântat în seara aia, cele care au sunat cel mai bine… hahahaha!!! Sper să vă placă, v-am pupat!

Vizionare plăcută!

Tracklist:

01. Deja vu (feat. Ami)
02. Tare frate (feat. Mitză)
03. Azi NU (feat. Guess Who)
04. Azi NU (live)
05. Lala Song (live)
06. Pizdă la volan + Fără filtru (live)
07. Elegant + Turnin’ (live)
08. Dă-te mai așa
09. Jos jos jos (feat. Paco 10 Grei, Swamp)
10. Prinde-ne bă dacă poți (feat. Smiley)