lmari Ibra Vara Vedre

Iată că a venit momentul pentru un nou episod din seria live-urilor ce compun compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”. Dacă săptămânile precedente v-ați putut delecta cu cu live-urile semnate Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu  și Arssura, astăzi vi-l prezentăm pe cel oferit de Ibra și Fu, instrumentalul pe care cei doi se desfășoară a€“ produs de KenZo,€“ intitulându-se „Cel Mai Araab”, acesta fiind și numele cu care live-ul apare pe compilație.

Cei doi MC ploieșteni sunt membri al labelul-ului 6 Grade. Ibra, alături de I-Gura și Seb, a făcut parte din proiectul S.I.K., cei trei lansând materialul omonim în 2010, iar Fu are la activ E.P.-ul „Repulsii”, tot din 2010.

Ultimele producții care îi includ pe Ibra și Fu sunt piesele „Vara verde” și „€œNoi suntem lupii”, ambele lansate în vara acestui an. „Vara verde”, piesa pe care, pe lângă Fu mai sunt invitați Brugner și Byga de la C.I.A. beneficiază de un videoclip și face parte din tracklist-ul albumului de debut semnat Ibra, material ce urmează să apăra la începutul anului 2014. „€œNoi suntem lupii” este o piesă în colaborare cu Bogdan de la El Negro, fiind produsă de Kenzo și Cristi Chelsoi.

Înregistrările live-ului pe care îl veți viziona astăzi s-au desfășurat în studioul Unic Production, Daniel Radu, cameramanul Marpha HIP-HOP, realizând atât filmarea, cât și editarea acesteia.

Nu uitați, compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” se află la un click distanță de voi! O puteți achiziționa la prețul de 50 lei + taxe poștale, trimițând un e-mail la adresa [email protected]. Pachetul conține DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri și un bonus€“ „Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”, variantă CD audio mixată de DJ Dox.

Săptămâna viitoare sosește live-ul numărul 10, numai pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!