Impro Vizat

După cum bine știți, și după cum puteți observa și în titlul acestui articol, pe data de 18 iunie a acestui an, a avut loc prima ediție a evenimentului intitulat Impro Vizat, în localul Ambasada din Timișoara. În prim-plan s-au aflat cinci oameni foarte talentați în ale ODD-ului și anume Omu Gnom, Pietonu, Psihotrop, Nestor & Sweb, care au încântat urechile celor din sală cu rimele pe care le-au creat pe tot parcursul evenimentului.

Pe lângă aceștia, au mai fost prezenți și NCTK (MPC), Radu Pieloiu (Tobe), Mihai Moldoveanu (Chitară Bas) și Gabriel Almasi (Chitară), care s-au ocupat de muzica din cadrul acelei seri.

Acestea fiind spuse, vă anunț că o primă filmare din cadrul evenimentului respectiv a fost urcată pe canalul oficial de Youtube al Impro Vizat, unde Darius GheraPustnicu Taciu și Daniel Opriş s-au aflat în spatele camerelor de filmat.

Dacă sunteți curioși de modul în care s-a desfășurat seara respectivă, atunci vă invit să urmăriți următoarea înregistrare și vă urez vizionare și audiție plăcută!