RYU

Odată cu începutul acestei săptămâni, după Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu și Smokey & KREM, Marpha HIP-HOP vă oferă cel de-al șaptelea live extras de pe compilația „Marpha HIP HOP Video Live Edition2”.

Personajul principal de astăzi este Ryu, fost membru Replica (trupă în care a activat alături de Cumicu, realizând materialele „Atenție, conținut Replicit!” -€“ 2006 și „Live session” -€“ 2009), albumul solo, „Nu intru-n banii de tigari”, lansându-l în 2008.

În prezent, acesta lucrează la albumul „Muzica de ascultat înainte să te spanzuri”, material de pe care au mai fost lansate piesele „Bun de legat”, „Parfum de femeie”, „As vrea o Fanta (remix 2013)” și „Despre stradă” (piesei al cărei instrumental îl semnează DJ Creep), ultima dintre ele fiind interpretată live pentru proiectul site-ului nostru, compilația „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2”.

Filmările au avut loc în studioul Unic Production, cu Daniel Radu pe post de cameraman și nu numai, acesta realizând și editarea video.

Nu uitați! „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” se poate achiziționa la prețul de 50 lei (+ taxe poștale) comandând pachetul (DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri + variantă CD audio a€“ „Marpha HIP HOP Music To Drive-By”, mixată de DJ Dox) la adresa [email protected].

Fiți pregătiți pentru live-ul cu numărul 8, care va fi lansat săptămâna viitoare pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!