Marpha hh

Începem atât această săptămâna, cât și luna decembrie, prezentându-vă un nou live extras de pe compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”.  Dacă primele nouă live-uri au venit din partea lui Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu și Arssura sau Ibra & Fu, astăzi este rândul lui Super ED să-și facă numărul, bucata interpretată de acesta intitulându-se chiar „Numere”.

Super ED nu este un nume nou, acesta debutând pe un material apărut oficial în 2006, mai precis pe albumul „O mare familie”, semnat Sisu & Puya, pe piesa „Aici e Romania”. Urmează albumul „Invazia” al băieților de la C.I.A., în 2008, unde Super ED este invitat pe piesa „Bilet către Rai”, apoi albumele din 2009 și 2011 ale lui Sisu, „Vacanta în Mexic” și „Temnita luminii”, pe piesele „Sange din sange”, „16” și „Joc de copii”.

În 2012, lansează videoclipul piesei „Las-o jos”. Anul acesta este invitat pe piesa „Fiecare om” a trupei STEMA, după care lansează remixul piesei „Las-o jos”, alături de cei de la C.I.A.. Acum câteva luni, Super ED, împreună cu Lu-K, Makru și Nosferatu, participă la remixul cu numărul 2 al piesei „SWAG”, semnată George Hora, iar în septembrie lansează freestyle-ul „Versace”.

Înregistrările pentru „Numere” au avut loc la Fonogram Studios, filmarea și editarea acestora fiind realizate de Daniel Radu.

Vă reamintim că „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” poate fi achiziționată la prețul de 50 lei + taxe poștale, trimițând un e-mail la adresa [email protected] Pachetul conține DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri și varianta CD audio mixată de DJ Dox, „Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”.

Fiți pregătiți pentru live-ul numărul 11, pe care îl vom publica săptămâna viitoare pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!