Lloyd, aristul de origine americana revine cu o noua piesa intitulata „Naked”, extrasa de pe materialul sau discografic „King Of Hearts” ce urmeaza sa fie lansat pe 5 iulie.

Albumul cuprinde 14 melodii printre care colaborari cu Game, Lil Wayne, Trey Songz si alte nume mari. Aveti trackul mai jos:

1. “Intro (MDMA)” feat. Game
2. “Dedication to My Ex (Miss That)” feat. André 3000 narrated by Lil Wayne
3. “Cupid” feat. Awesome Jones!!!
4. “Luv Me Girl” feat. Chris Brown & Vega
5. “Naked”
6. “Jigsaw”
7. “Bang!!!!” feat. Titi Boi & Salo
8. “Be the One” feat. Trey Songz & Young Jeezy
9. “Shake It 4 Daddy”
10. “Lay It Down”
11. “Angels”
12. “This Is for My Baby”
13. “You II”
14. “World Cry” feat. R. Kelly, Keri Hilson, & K’naan

Ceva pareri referitoare la „Naked”?:)