Macanache

 În această zi, MC-ul îndrăgit de mulți ascultători români, și anume Macanache, a lansat un nou album! Premiera acestuia a avut loc pe platforma digitală Zonga, loc în care materialul este disponibil spre a fi ascultat prin abonament.

 Numele albumului respectiv este „Macadopere” iar al său tracklist cuprinde 15 piese, o parte dintre ele fiind făcute publice în mediul online anterior. De asemenea, acesta cuprinde și trei remixuri realizate unor piese deja cunoscute de ascultătorii artistului.

 „Macadopere” se va bucura de un concert de lansare în București, pe data de 25 mai, unde vor fi prezenți și cei doi invitați pe care Macanache i-a avut în cadrul materialului, Dilimanjaro și Mara.

 Conform spuselor lui Macanache, „Macadopere” înseamnă:

MACADOPERE este un material 100% Funk, Jazz, Hip Hop, Boom Bap clasic. Macanache a surprins in acest material viata sa personala si melancolia anilor 90′(un amintiri din copilarie in felul sau autentic), ascultarea acestui album va fi o calatorie in trecut revenind usor in prezent. Pe album se gasesc melodii/piese foarte dragi ale artistului cum ar fi „BANU E DUSMANU”(UN REMAKE EXCEPTIONAL) SI „MICUL DE JON”(UN PRISTAIL CLASIC DEVENIT UN CANTEC ORIGINAL), plus doua colaborari inedite, respectiv piesa „DILIMACHE” cu Dilimanjaro si piesa „SECRET” cu Mara.
Materialul a fost mixat/masterizat si inregistrat in totalitate la Selectiv Studio de inginerul de sunet si prietenul apropiat al artistului The Watcher.
Instrumentalele au fost livrate de:
RIPP . NERUB . PLUSCULAAR . DASH . MZ BOOM BAP . ALEXEN . SCARABEU . GEORGE BORZA . SEZ . MLADIN . CEINARU . VLAD FLUERARU.
Vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care mau ajutat sa realizez acest capitol al vietii mele in special familiei.
Albumul contine zece cantece originale si trei remixuri.

 Acesta poate fi ascultat AICI.