Madchild

 După activitatea intensă de până acum, fie pe plan individual, fie alături de colegii săi de la Swollen Members, Madchild se pregătește de lansarea unui nou album solo.

 Albumul este intitulat „Silver Tongue Devil” și va fi lansat în luna iulie a acestui an, prin intermediul Battle Axe.

 Tracklist-ul acestuia cuprinde 15 piese, printre care se numără și „Mental”, care este o colaborare a artistului cu Demrick și a fost lansată la începutul acestui an.

 Se pare că numele lui Demrick va fi întâlnit de mai multe ori pe album, deoarece Madchild a ales să colaboreze cu acesta pe mai multe piese. Ceilalți invitați ai artistului sunt JD Era, Slaine și CeeKay Jones.

 Partea de producție a fost realizată de colegul său de la Swollen Members, și anume Rob The Viking, dar și de C-Lance, Evidence, și alții.

 Zilele acestea, Madchild a făcut public și artwork-ul albumului, care a fost realizat de artistul stradal L’Amour Supreme și îl are în prim plan pe acel „devil” care este sugerat de numele albumului.

 În final, vă invit să ascultați piesa de care vă vorbeam mai sus, și anume „Mental”, care beneficiază și de un videoclip. Aceasta a fost produsă de C-Lance, iar de mix/master s-a ocupat Rob The Viking.

 Vizionare plăcută!