banner-S4-E4

Incepem acest episod cu un “Hristos a Inviat!”. Si continuam cu Ad Litteram, Cerbu’ si Stres. Ca bonus, il avem pe Cage de la Sweet Damage Crew. Detaliile vi le lasam sa le descoperiti in emisiune.

Tonik Obiektiv deschide emisiunea cu un interviu cu Scanteie si cu un anunt: pe 19 mai, la The Silver Church Club se va lansa “un fel de best of”, ce marcheaza 10 ani trecuti peste numele “Ad Litteram”.

Materialul este sustinut si de piesa “Legat la ochi si maini”, cu Makru si Oreste Teodorescu. Intrebat despre piesa, Scanteie a recunoscut ca “a iesit Marpha HIP-HOP”, asa ca s-a decis sa o prezinte la sesiunea Muy Importante de live.

DJ Dox a ales sa scoata “Anonimatia” din Cerbu’ si Stres, la PacPac Studio. Daca Cerbu’ va lansa albumul “Cinema” “in curand”, Stres are un “Strigat pentru libertate” programat pe 12 mai, la The Silver Church Club. Si dupa un proaspat lansat clip, rapperul anunta ca mai da “o bucata”.

Pagina de istorie” a lui Catalin dezvaluie. Azi, al doilea album Morometii aparut atat pe format caseta audio, cat si CD: “Sud Stil” (1999). Colaborari, schimbari in componenta trupei, piese precum “Vino sa ma vezi mama” au facut din acest material un viitor premiu binemeritat pentru cine il va castiga.

“O echipa de baieti care va deseneaza peretii din 2010”. Asa se prezinta Cage din Sweet Damage Crew. Invitatul lui Tonik Obiektiv a povestit despre cum banii se pot impleti cu pasiunea, grafitti-ul poate fi dus la un nivel international, dar si despre relatia cu “gaborii” din tara noastra.

Sarbatorile de Pasti sunt aici, Marpha HIP-HOP la fel. Asa ca nu ramane decat sa va uram vizionare placuta!