MHH - Ep 5

Sunt mai mult decat aproape, in orice cartier am locui. Tonik Obiektiv, Dox si Catalin au tinut cont de asta. In episodul de astazi, trei soldati din Salajan se razboiesc cu B.U.G. Mafia, insa nu pe piese, ci pe spatiu de emisie.

Pentru prima interventie, pregatiti-va castile, pentru ca s-ar putea ca, dupa emisiune, sa aveti chef de ascultat muzica. Dinte, Pistol si Robert DRG povestesc despre viitorul lor proiect: “Ne-am intors”, ce s-ar putea sa il aiba ca invitat si pe Sisu.

Robert DRG vobeste despre prietenia lui cu Cedry2k, dar si dezvaluie substratul viitorului sau album, “Asta e primul si ultimul”. Totul completat de o coloana sonora Il-Egal in stil “Merg cu cainii mei” (piesa care apar si Greku si Brugner).

Si pentru ca Salajanul sa fie cu adevarat in casa, a avut loc si un freestyle Muy Importante, la care au contribuit toti cei trei.

Emisiunea continua in forta, asa ca Dox ii ia la intrebari pe Ecsper si Bulgaru, in “Anonimatia”. In discutia in care s-a anuntat un album nou, a fost mentionat si rapperul Shobby.

Pe frontul “De cartier”, Catalin a deschis “Paginile de istorie” la anul 1998. Va iubiti cartierul? Atunci stiti despre ce vorbesc. Materialul a avut parte de un concert de lansare in Studio Martin si chiar de un premiu pentru vanzari, chiar daca nu a fost promovat de un videoclip. Albumul, in format de colectie, a fost pus la bataie in concursul editiei. Raspunsul la intrebarea concursului se trimite pe adresa: [email protected]

Spre finalul emisiunii, Tonik Obiektiv a stat de vorba cu “Artistul din backstageFlavius Martin. El a vorbit atat despre site-ul HipHopNews, cat si despre magazinul de care se ocupa.

Va invitam sa vizionati emisiunea. Pentru ca zilele insorite sunt facute ca sa ne reamintim ca HIP-HOP-ul este Marpha!

Vizionare placuta!