Astazi va invitam sa vizionati episodul cu numarul 6 din sezonul 3 al emisiunii Marpha Hip-Hop. Acest episod ii are ca invitati pe Bean de la Subcarpati, pe Cosy si pe Sega de la Frategrafia. Aveti emisiunea si mai multe detalii putin mai jos. Va uram vizionare placuta!

Cel de-al saselea episod al emisiunii MARPHA HIP-HOP ii aduce in emisie pe Bean (Subcarpati), Cosy si pe Sega (Frategrafia).


Tonik Obiektiv
il va avea ca prim invitat pe Bean, membru al trupelor Subcarpati si Suie Paparude, care va vorbi despre surpriza pe care v-o pregateste pentru acest an. Ca mostra, artistul ofera un freestyle dintr-o “bucata noua”.

Angeles spulbera Anonimatia de pe numele lui Cosy, care ne povesteste despre cel mai recent album al sau. Ca bonus, rapperul lanseaza in premiera videoclipul piesei “My life” feat. John Diamond dar ne si interpreteaza live piesa Fame produsa de CPR Productions.

Regizor, operator si producator de videoclipuri, Sega de la Frategrafia ofera o mostra din munca sa sub forma unui interviu in rubrica “Artisti din backstage”.

BONUS pentru admiratorii “Marpha HipHop” avem un concurs derulat pe pagina oficiala de Facebook. Cu un simplu comentariu, puteti castiga un CD cu Puya – Romanisme 1 sau Askos – Carpe Diem.

Nu uitati ca HIP-HOP-ul e MARPHA alaturi de Tonik Obiektiv si Angeles.