Astazi, 13.03.2012, a aparut cel de-al saptelea episod din sezonul 3 al emisiunii realizate cu ajutorul Marpha Hip-Hop. Inregistrarea ii aduce impreuna pe cei de la Camuflaj, in prima parte a emisiunii Tonik Obiektiv, punandu-le intrebari celor doi componenti, Click si Blazon OneShot.
Mai departe emisiunea ne va oferi interviuri cu Mario Cruxfader si producatorul ILLusionist.
Mai multe detalii si emisiunea gasiti mai jos. Vizionare placuta!

In cel de-al saptelea episod va prezentam interviuri cu o apreciata trupa de reggae si hip-hop de la noi, Camuflaj, dar si cu doi producatori – unul din “generatia veche” si un altul care a ajuns in paginile ziarelor.
In prima parte a emisiunii, Tonik Obiektiv intra in studio-ul Chill Brothers pentru a-i lua la intrebari pe Click si Blazon OneShot. Cei doi vorbesc despre viitorul lor album, clipul “In jurul lumii”, dar si despre ce planuiesc sa faca cu piesele lor solo. Membrii trupei Camuflaj au pregatit si cate un freestyle.
Angeles il aduce la microfon, in aceasta editie, pe MC-ul si producatorul Mario Cruxfader, o prezenta “veche” in muzica rap, dar nepromovata. El ofera, in exclusivitate, si o adaptare unplugged a piesei “Dusi cu vorba” impreuna cu Sid.
Producatorul ILLusionist face parte, de aceasta data, din “Artistii din backstage” si a povestit inclusiv despre piesa si videoclipul “515.800”, care a fost subiectul multor stiri.