430519_375549162553651_1276050985_n

Marpha Hip Hop ne ajută din nou să aflăm lucruri noi despre artiştii noştri preferaţi, iar astăzi vom putea vedea o emisiune în care ne sunt prezentaţi Gani, Swift şi Esra din In Extremis, plus From the Shadows / Din Umbre.

În prima parte a emisiunii, Tonik Obiektiv a vorbit cu Gani despre cel mai recent album al artistei care se intitulează „Rimă Organizată„, fiind lansat în luna ianuarie a acestui an. Materialul este unul foarte bine structurat, iar dacă nu l-aţi ascultat până în momentul acesta, ar fi bine să o faceţi. Pe partea de colaborare Gani a lucrat alături de ADN, DOC, KaTaNa, Brugner şi DJ Dox, Grigo, DJ Nasa şi nu în ultimul rând Liry. În ceea ce privesc alte detalii despre cariera artistei, aflaţi în interviu.

În rubrica ce te scoate din anonimat, DJ Dox a vorbit cu Swift şi Esra, care formează In Extremis. Aceştia au vorbit despre viitoarele lor materiale, ce vor fi lansate sub egida SickSound Crew. Povestea şi cariera lor este foarte interesantă, noi BlackSheepSound am fost alături de ei de la început şi cu siguranţă îi vom susţine pe tot parcursul.

Trecem la „Pagini de Istorie„, unde Cătălin a prezentat în emisiunea de astăzi albumul „Asalt Raggafonic„, semnat M&G. Foarte multe detalii interesante pe care cu siguranţă mulţi dintre noi nu le-am ştiut vreodată.

Rubrica „Artişti din backstage” este una dintre preferatele noastre, deoarece aflăm mai multe despre oamenii care merită să fie în faţă pentru pasiunea lor, iar astăzi aflăm mai multe detalii despre un documentar intitulat „Din Umbre„, care este despre hip hop.