Marpha Hip Hop Interviu si Live Session cu ALAN & KEPA – Oxigen

 Seria emisiunilor Marphă Hip Hop realizate și prezentate de către Tonik Obiectiv pentru site-ul cu același nume continuă și în acest an, prima ediție avându-l ca invitat pe Nane care a vorbit despre albumul de debut „Plecat de acasă”.

 Cu ocazia concertului de lansare pe care Alan & Kepa îl vor susține pe data de 20 martie în Club A din București, cei de la Marphă Hip Hop au realizat un interviu scris cu aceștia și un moment live pentru piesa care dă și numele materialului, „Oxigen”. Mai jos am adăugat o scurtă parte din articolul în care a fost postat interviul care poate fi citit integral, aici.

Avem placerea sa va prezentam un interviu in exclusivitate cu ALAN & KEPA, 2 MC importanti din ultimii ani, cu doar cateva zile inaintea concertului de lansare a albumului Oxigen ce va avea loc in Club A pe data de 20.03.2016 incepand cu orele 21:00.

MHH – Se apropie lansarea oficiala a albumului Oxigen, un material cu potential, cat timp ati lucrat la el?, si de cand este gata?

ALAN & KEPA – Am inceput sa lucram la el in 2013, insa a suferit mai multe modificări, astfel ca doar 3 piese din 15 au fost lucrate in perioada 2013-2015, restul de 12 au fost facute in primele 6 luni din 2015. În august 2015 au intrat la mix , lucru de care s-a ocupat CPR Production.

MHH – Va fi concertul de lansare pe masura asteptarilor voastre?

ALAN & KEPA – Nu avem de unde sa stim ce va fi. Asteptam cu microfoanele si boxele deschise pe toti cei care doresc sa vina.

MHH – Ce feedback ati avut pana in momentul acesta din partea persoanelor avizate vis-à-vis de material?

ALAN & KEPA – Feedback-ul a fost unul pozitiv.

MHH – Va regasiti in muzica HIP-HOP a momentului?, ce ati schimba?

citește restul interviului pe Marphă Hip Hop

 Mai jos puteti urmări un live session filmat special pentru Marphă Hip Hop, chiar la piesa ce dă titlul materialului, Oxigen. Acesta a fost filmat și editat de Daniel Radu.

 Vizionare plăcută!