544551_369834373125130_564940440_n

Acest episod din Marpha Hip Hop vine cu rapperi unul şi-unul, într-o combinaţie dintre prezent şi trecut, alături de ai noştri Tonik Obiektiv, DJ Dox şi Cătălin.

Pentru că ne place să începem în forţă, prima rubrică îl are ca invitat pe Nwanda. Rapperul dezvăluie misterul întarzierii apariţiei albumului său şi explică de ce a ţinut ca “Balanţa” să fie “ţipla”, de la piese, până la hârtia ce îi “împachetează” CD-ul. Nwanda a anunţat şi că vor urma concerte în ţară, însă nu o va bate “în lung şi-n lat”. Deşi recunoaşte că ascultătorii de azi nu mai vor să “simtă muzica fizică”, rapperul lămureşte unde se poate găsi CD-ul proaspăt concertat.

Într-un cadru “Muy Importante”, Buze şi-a povestit drumul de la succes la “Anonimaţie” şi înapoi. Rapperul “a dat din casă” despre colaborarea cu Il-Egal şi a vorbit despre albumul care îi reflectă gandurile: “Niciodată nu e prea târziu”. Buze i-a povestit lui DJ Dox şi de ce a decis să continue doar ca MC, chiar daca uneori mai şi produce beat-uri.

“Paginile de istorie” ale lui Catalin ne trimit până în anul 1997, atunci când La Familia şi-a lansat albumul de debut, “Băieţi de cartier”. Doar pe casetă. Cunoscătorii şi nu numai şi-au amintit nu doar de piesele din acea vreme, ci şi de perioada când Tataee de la B.U.G. Mafia era cunoscut sub numele de scenă “Mr. Juice”.

Spre final, Tonik Obiektiv îl prezintă pe Siem, protagonistul rubricii “Artisti din backstage”. Câştigătorul concursului Obiektiv Music şi Marpha HIP-HOP “Modelează muzica” are în spate o pasiune pentru muzica apărută încă din timpul şcolii. Braşoveanul a mai produs beat-uri pentru Acid, Capeliy, Tonik Obiektiv şi nu numai.