NCTKÎntr-un „proaspăt” articol scris chiar astăzi de către colegul meu Andu, ați putut vedea ce-i pot mâinile jucăușe ale lui NCTK – un tânăr beatmaker român care a fost îndrăgit de către ascultători într-un timp foarte scurt.

Ei bine, acesta obișnuiește să organizeze câte un MC Contest, iar cel din urmă, și anume al patrulea încă nu a luat sfârșit!

În decursul săptămânii care aproape s-a scurs, acesta a anunțat că urmează finala concursului, a cărui „protagoniști” sunt: Miezu, BOB3DEX, Insipid, Oliniutza, Fane și Razec, Clasimetric, Simptom, VladOne, Vlad Flueraru și Trandafiru.

Până pe 27 mai aceștia au ca „misiune” crearea unei piese pe un alt beat făcut de către NCTK, care conține câteva cuvinte spuse de Tudor Gheorghe – aceste cuvinte reprezentând sursa de inspirație a participanților.

Vă reamintesc că premiul constă într-o piesă produsă în totalitate de către Nucri Tika – atât beat-ul, cât și mix/master-ul.

Finaliștii au început să vină cu „lucrările” pentru „examenul final”, iar cel care mi-a atras atenția este Clasimetric, a cărui piesă vă invit s-o audiați.

În final, le urăm mult succes finaliștilor, iar vouă – audiție plăcută!