Sesiune

 În Republica Moldova rap-ul e „pe mâini bune”, și se pare că ia amploare. Astăzi am plăcerea să vă prezint o sesiune de hip hop offline care a răsunat în parcul „Valea Trandafirilor” din Chișinău.

 Aceasta este cea de-a doua sesiune organizată de băieții din Chișinău, și i-a adunat pe K-arma, Smog, Terente, Cearli MC, Feoctist, Poetu’ Pervers, Traian și Metamorpho, care au asaltat cu versuri beat-urile timp de aproape jumătate de oră.

 Consider că evenimentele de acest gen sunt binevenite, deoarece le permit artiștilor să schimbe idei și atunci când sunt în afara studioului, și să susțină ideea că „rapul înseamnă unitate”.

 Și pentru că dintre MC-ii menționați mai sus, numele lui Traian este cel mai frecvent întâlnit, vă voi vorbi puțin despre acesta.

 După ce în 2013 îndemna lumea să-și facă timp, prin intermediului primului său material, și anume mixtape-ul „N-ai Timp? Fă-ți timp!”, acesta vine să ne spună că „cea mai mare virtute” este să fii „Imparțial”, lansând freestyle-ul cu același nume.

 În cadrul acestei sesiuni a interpretat piesa „Imparțial” aducând la suprafață câteva versuri care se regăsesc pe viitorul său album intitulat „Individual”, pe care-l va lansa în acest an. Piesa poate fi ascultată aici.

 La final, mă întorc la sesiunea de hip hop offline, care este o altă dovadă că mișcarea nu este doar în tastatură.

 Vizionare și audiție plăcută!