cover-online-mefx-spike-soare

Okapi Sound lansează astăzi pe canalul oficial de YouTube şi pe pagina de Facebook a lui MefX cel de-al treilea single al artistului, „Soare”, o colaborare cu Spike.

Melodia prezintă o altă abordare a temei de vară, avându-l ca personal principal pe Soare despre care MefX şi Spike spun:

„Chiar dacă aparent este vorba despre Soare, piesa îl plasează în rolul principal pe Sorinel, un tânăr de 25 de ani, care se plimbă prin lume şi nu doarme niciodată. Un tip punctual, reuşeşte să intre în graţiile femeilor, pe care le dezbracă în momentul în care apare în peisaj.”, a declarat MefX despre personajul „Soare”.

Spike: „Soare este portretul bărbatului modern în propria viziune. Fără Soare nu există.”

Producţia muzicală pentru „Soare” a fost realizată de MefX, iar aranjamentul muzical de Grasu XXL la Okapi Studio, piesa fiind prezentată împreună cu o grafică animată semnată Sergiu „Sega” Nicula.

„Soare” vine după videoclipul piesei „Spune-mi ce vrei”, lansat în urmă cu trei luni şi realizat împreună cu Maximilian. MefX şi Spike nu se află la prima colaborare, cei doi lansând împreună cu Tranda single-ul „La lume din nou”, produs de MefX.