Da, intru direct in subiect si zic ca mi-e jena! Mi-e jena de „noul val de hip hop„, de „ghengstareii de 15 ani jumate„, de „reppari de youtube” de „fanii si dusmanii Nane” s.a.m.d. si ca sa trag linie, toate astea adunate la un loc ar rezulta un nou stil si ca sa fiu rautacios,cred ca Stilul Oprisan ar fi cel mai bun exemplu. 
     Nu era de ajuns ca imi era jena de muzica dance? Acum trebuie sa imi fie jena si de faptul ca vad tot felul de pusti care „canta”, mi-e jena ca cei vechi s-au stricat, mi-e jena ca vad tot felul de clipuri imitatii-de-gangsta, unele mai amuzante decat desenele animate cu Scooby-Doo si primesc aproape zilnic rugaminti pentru a le promova. Nu descurajez pe nimeni, dar cand vad unu-altu ca se ia de Nane care la randul lui s-a luat de Puya e aiurea si din nou, personal mi-e jena ca se fac treburi de astea!
     Personal, nu imi place Nane deloc, dar nu fac balade, poezii si piese pline de injuraturi prin care sa-i spun ca nu imi place doar ca sa ma fac cunoscut ca vezi tu, el e „vedeta”. Nu se face asa. Daca tot vrei sa canti incearca sa faci TU ceva original, ceva simplu, nu piese cu sute de efecte pe voce, cu versuri de gradinita direct de pe olitza – (Gyeah ca si eu pot). Nu va mai injurati unii pe altii, nu criticati daca nu faceti nimic, nu doar laudati „Frate ce tare album ai scos, da si mie linku’ sa-l downloadez”. Ar trebui sa mai si CUMPARATI macar cate un album asa, de gest daca va place artistul respectiv, pentru ca atunci am avea nu doar rap ci si muzica de calitate, iar mie si celorlalti ascultatori si in esenta tuturor care cumpara ceea ce le place, nu ne-ar mai fi jena de industria noastra muzicala.
    Mi-e jena ca am scris toate astea, poate ca nu trebuiau spuse, poate ca da…daca ar fi dupa mine ar trebui facuta o reconciliere si sa fie lasati doar cei care transmit prin muzica lor un mesaj, carora le place ceea ce fac si se dedica total, care fac muzica pentru ca asta stiu sa faca si nu doar pentru ca e la moda.
     Unii am ramas pe conceptul Old-School si stiu ca asa vom ramane, stiu ca pe noi nu ne va lua niciodata valul cu Undeva-n Balkaaaaaaani (doar un exemplu din toate alea de mai sus pentru ca mi-e jena sa le mai enumar odata).

P.S. :Balkaaaaaaani – se presupune ca „am scris auto-tune”.
P.S.S:Acum ar trebui sa-i dau 2-3 beri lui Cumicu pentru ca am folosit expresia „Mi-e jena” de atatea zeci de ori.Noroace si pace!