BINERAU2

Okapi Sound prezintă pe contul oficial de YouTube şi pe pagina de Facebook a lui Mitză prima piesă a sa după lansarea mixtape-ul „Robot”, realizată în colaborare cu Grasu XXL.

Producţia muzicală este semnată Mitză, artistul folosind un sample din piesa „Odă (În Piaţa Romană)”, lansată de Omul cu Şobolani în anul 2001, odată cu albumul „Ne punem în cap”. Bass-ul, chitara şi tobele au fost înregistrate live în studio de către Ionuţ Şerban, Ştefan Mihăilescu, respectiv Vlad Bolborea, „Bine / Rău” fiind terminată în urmă cu un an, după cum spune şi Mitză:

Sample-ul îl am de trei ani, beat-ul l-am făcut acum doi ani, iar piesa am terminat-o cu Grasu XXL acum un an, a a că am mai a teptat un an ca să o lansez.

„Bine / Rău” este prima piesa a lui Mitză după lansarea materialului „Robot”, între timp colaborând ca MC cu Tranda pentru piesa „Ca băieţii” şi cu Grasu XXL pentru „Tare Frate”. Ca producător muzical Mitză semnează piese precum „Lumea mea”, „Turbofin” sau „Tare Frate”, lucrând împreună cu Guess Who pentru „Fără Titlu” sau „Onoare”.