Batranu Records prezinta un nou mixtape, acesta se numeste „Love Plus” si poate fi descarcat gratuit. Ca structura, materialul prezinta 23 de track-uri, iar in tracklist veti putea regasi artisti precum Amy Winehouse, 2pac, Method Man, NAS, Cypress Hill si multi altii importanti de peste hotare.


1. Amy Winehouse & Ghostface Killah – You Know I’m No Good Remix
2. Craig Mack – Heard it all before
3. Chino XL – Can’t Change Me
4. 2Pac – Do For Love
5. NAS – Heaven
6. Common – I Used To Love H.E.R
7. Method Man feat. Mary J. Blige – All I Need (Remix)
8. Busta Rhymes ft. Mariah Carey – I Know What You Want
9. Rakim Feat. Nneka Morton – I’ll Be There
10. The Roots – You Got Me ft. Erykah Badu
11. Loop Troop- Fly Away
12. MF DOOM ft Apani B – Let Me Watch
13. Scarface – Girl You Know (Feat. Trey Songz)
14. Eminem – Love You More
15. Xavier Naidoo ft. RZA – I`ve never seen
16. Method Man feat. Jonell – Round and Round
17. LL Cool J feat’ Kelly Price – You and Me
18. The Notorious B.I.G. – Big Poppa
19. Warren G – In The Mid-Nite Hour (ft. Nate Dogg)
20. Cypress Hill – What’s your name
21. Biz Markie – Just a friend
22. Cella Dwellas – Perfect Match
23. Faith No More – Easy