Asa cum ne-a promis, Drei Ros ne ofera spre ascultare gratuita mixtape-ul „Euros, Pu$$y & Champagne”. Alcatuit din 10 piese, contine colaborari cu Kokane, Babee Loc, Rob Young, Mo-ManNSYG, Diedra si BianK. Materialul a fost lansat in premiera pe si poate fi descarcat de aici . Auditie placuta!


1. Take Off (feat. Mirakal Machine)
2. Pussy All Night
3. Get Money (feat. RobYoung & NSYG)
4. Everyday
5. So Fine (feat. Babee Loc & Kokane)
6. Up In The Sky (feat. Diedra)
7. Landed In The Club (feat. Mo-Man)
8. Euro Swag
9. How Do They Do That (feat. RobYoung)
10. Foreign Way (feat. BianK)