Album Error - Artistul nu a fost găsit (ascultă  descarcă)

 ERROR, a intrat în atenția noastră spre sfârșitul anului 2014, fiind un tânăr MC din București pe care l-am văzut la concertele celor de la Ateliere de Creație și totodată, recomandat de către Omu Gnom.

 La câteva luni distanță de acest moment, ERROR lansează materialul „Un camion de cuvinte în stil liber”, el conține 14 piese pe care artistul le descrie astfel: „un proiect pe care l-am pornit cu scopul de a vă ține urechile ocupate până când iese ceva mai solid”.

 Un an mai târziu din momentul în care l-am descoperit, acesta lansează prima piesă de pe materialul pe care vi-l prezentăm astăzi, intitulată „Alb pe alb” fiind urmată de piesa realizată în colaborare cu Zgomot, „KFC și Jointuri”.

 Așadar, „Artistul nu a fost găsit” este un mixtape ce conține 13 piese și colaborări cu Celălalt, Slim Rocka, Omu Gnom și Zgomot. Materialul a fost integral realizat la AntiAtomic Records unde Zgomot s-a ocupat de partea tehnică a acestuia, și anume înregistrare, mix și master.

 Coperta materialului este realizată de Coms, iar portretul din acesta este opera Cristinei Handrea.

 ERROR lucrează în acest timp la un album care se va intitula „Intrare prin efracție”, material ce poartă numele primei piese pe care artistul a lansat-o  și care beneficiază de producția lui Omu Gnom.

 Albumul poate fi ascultat pe canalul de YouTube ce îi aparține lui ERROR și descărcat folosind butonul de mai jos.

 Audiție plăcută!

Tracklist:

01. Unde e artistul (cu Celălalt)
02. Cămile de Notre-Dame
03. Puncte-puncte […] de vedere (cu Slim Rocka)
04. Alb pe alb
05. Alice
06. MONOPOLY
07. Nu dormi!
08. Fețe, fețe (cu Omu Gnom și Slim Rocka)
09. KFC și Jointuri (cu Zgomot)
10. De la mână până la gură
11. Bucket Challenge
12. Geamandură
13. Artistul nu a fost găsit

Descarcă gratuit (.wav)