Dupa sase ani de activitate, in care a produs beat-uri pentru diferiti artisti cum ar fi : Codu’ Penal (trupa din care a si facut parte alaturi de Cabron si Shoby) Smiley, Don Baxter, Alex Velea, Grasu XXL, Cedry2k s.a., DJ Cellblock se pregateste sa lanseze cel mai recent material al sau „Waiting for Fame„. Prima piesa care a fost lansata ca un promo pentru acest material a fost in colaborare cu Pacha Man si DOC si se numeste „Me not afraid„, care ati putut-o asculta si pe site-ul nostru. Aceasta a fost inclusa si pe cel mai descarcat mixtape din Statele Unite ale Americii si anume „Coast 2 Coast Mixtapes vol. 169„, alaturi de alti artisti internationali cum ar fi: Jay-Z, Kanye West, Jadakiss s.a.. Cu aceasta ocazie, il felicitam inca odata pe DJ Cellblock, reusita sa probiabil a dus hip hop-ul nostru la un alt nivel. A doua piesa lansata de pe material este „Go Boy” si este in colaborare cu Coinz.

Astazi, DJ Cellblock anunta pe contul sau oficial de facebook, lansarea mixtape-ului prezentat de HaHaHa Production, ca va aparea la sfarsitul acestei luni, februarie, alaturi de Coast2Coast Magazine. Vara aceasta am vorbit mai amanuntit despre cariera sa intr-un interviu acordat site-ului nostru.

Mixtape-ul prezentat de HaHaHa Production „Dj CellBlock – Waiting for Fame„, urmeaza sa apara la sfarsitul acestei lui (Februarie) cu Coast2Coast Magazine. Va promit ca o sa fie ceva tare si audio si vizual!