INNO lanseaza astazi in premiera pe site-ul nostru, noul sau mixtape intitulat „Culoarea Orasului„, care dupa cum v-am mai spus, inainte s-a numit „Probe de microfon„. Ca structura materialul este prezentat in 17 track-uri, printre care o singura colaborare cu Piciu. Asta pentru simplul fapt ca artistul a ales acest mixtape, sa fie unul personal. Copertile materialului au fost realizate de masacreJay.

Voi incepe cu un simplu multumesc, pentru acele persoane care mi-au apreciat muzica, indiferent de calitatea persoanelor, ca au fost bune, dar au fost si rele, iar daca e sa luam dupa categorii, ii multumesc in primul rand lui MasacreJay (RadioONMusic.ro), cu ajutorul caruia astazi ascultati intregul material si m-a ajutat oricand, n-a spus niciodata nu sau ca nu are timp! Respect man!

In al doilea rand, ii multumesc omului Piciu, care a investit tigari, bautura, etc.! Multumesc inca odata!
In al treilea rand, le multumesc persoanelor de langa mine, prieteni, apropiati, care la randul lor mi-au redat puterea si ambitia sa termin ceea ce mi-am pus in cap.

In al patrulea rand, le multumesc ascultatorilor care au dat like/share la piese, doar cu ajutorul lor am ajuns sa lansez acest mixtape! In ultimul rand multumesc fostei mele iubite, care mi-a dat inspiratie, iar ura ei mi-a dat ambitie! Si uite ca astazi, 21 octombrie 2011, ora…, nici nu vreau sa stiu ce ora e, am pus toate piesele la cap. La unele piese calitatea e de dorit, iar pentru asta imi cer scuze!

Va invit sa ascultati ce v-am pregatit si poate o sa ne auzim cu bine!

Tracklist:

01. 21 Octombire 2009
02. Aceste Zile
03. Alaturi de Ei
04. Culoarea Orasului
05. Drumul Spre Fericire
06. Oboseala…
07. Remember Me
08. Rugaciune
09. Sentiment
10. Stiu
11. Suras de Inger
12. Zile Senine
13. Vreau
14. Nimeni nu te ajuta ft. Piciu
15. Ultima Scrisoare
16. Ramas Bun
17. Outro

Download / Mirror