Tanara artista a facut echipa cu Mick Boogie lansandu-si mixtape-ul de debut care pare a fi un „preludiu” pentru albumul „Boombox Diaries Vol. 1 EP” care va aparea undeva in vara. Tracklist-ul si link-ul de download se pot vedea mai jos:

01. Intro/Deepcover
02. Its Just Us ft. Donwill
03. Is This Thing On (ft. Outasight) (SNIPPET)
04. Legends of the Game (Golden Era)
05. To Tomorrow (A Hip Hop Toast) (ft. Najee)
06. Luv My Life
07. Work (Grustlin’)
08. Hear I Am
09. AllHipHop Radio Freestyle #2
10. No Standing Here (SNIPPET)
11. FAF (Fake Ass Friends) ft. Paris Jones
12. AllHipHop Radio Freestyle #1
13. Time Is Running Out