coperta-mixtape-okapi-tati (resize)

Membri label-ului Okapi Sound se reunesc la sfârșitul aceste luni pentru a lansa mixtape-ul „OkapiTati” ce va putea fi descărcat pe pagina oficială sau ascultat pe canalul de YouTube. Informații complete despre acest eveniment găsiți în comunicatul atașat mai jos, dar și un promo realizat cu ocazia lansării.

Mixtape-ul „OkapiTati” va putea fi descărcat gratuit de pe noul site Okapi Sound, care va fi prezentat odată cu noul material  – și ascultat pe canalul oficial de YouTube. În același timp, mixtape-ul va fi editat și în format fizic, în ediție limitată.

„Mixtape, în cultura noastră, a însemnat dintotdeauna libertate. Arta sampling-ului înseamnă hip-hop, pe un mixtape poți folosi câte sample-uri vrei și drepturile nu trebuie să le deții pentru că nu e de vânzare, e gratis… ca atunci când eram mici și ne trăgeam casete unii de la alții. Noi iubim hip-hop-ul și a trecut ceva timp de la ultimul mixtape de la Okapi Sound, așa că tot ce pot să zic e că toți am avut un dor nebun să-l facem!”, a spus Grasu XXL despre „OkapiTati”.

Pe material vor putea fi ascultați toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Mitză, Tranda, Junky, MefX, Nane și DJ Oldskull), Zhao, ALAN & KEPA și Criss Blaziny, pe care îi veți putea vedea pe scenă la concertul de lansare, care se va desfășura la începutul lunii octombrie, în București, alături de toți membrii și prietenii Okapi Sound.

Te poți abona încă de acum pe site și vei fi printre primii care vor asculta mixtape-ul „OkapiTati”, cu 24 de ore înainte de a fi disponibil pentru download.

Stai cu ochii pe pagina de Facebook și pe site-ul www.okapisound.com, va urma o serie de surprize cu ocazia lansării „OkapiTati”!