„Primele 24 de ore” este noul material semnat de cei de la SQN. Trupa este formata din 4 membrii, Cypher si PDX (Buzau), Jaker si DJ Walker (Ploesti). Titlul materialului nu este unu intamplator ci este dat de numarul orelor necesare ptr realizarea mixtape-ului. Unul din membrii trupei, Cypher, s-a oferit sa ne dea mai multe detalii:

Acesta este noul mixtape semnat SQN, o trupă nouă formată din 4 membrii: Cypher, PDX, Jager și Walker ( DJ ). Titlul mixtapeului nu este întâmplător, Primele 24 ore reprezentând totalul orelor necesare pentru realizarea acestui mixtape. În aceste 24 de ore intra timpul pentru înregistrat + compus versuri, nu și negative. Cu acest material , nu s-a dorit lansarea unor hituri, bangere, slagăre sau mai știu eu, ci s-a vrut să se demonstreze că “se poate ” într-un timp scurt și in condiții nu tocmai bune. A fost o provocare. “

Cât despre noi , suntem trei MC și  un DJ, doi din Buzău (Cypher și PDX) și doi din Ploiești (Jager și Walker). Activitatea noastră împreună abia a început, însa va rămâne la nivel de “pasiune” , toți având niște datorii de dus la capăt (facultate, serviciu etc ). Totuși suntem deschiși oricărui proiect, și ca reper pentru cititorii acestui articol , eu (Cypher  și PDX vom apărea pe noul album al lui Redstar lansat la începutul verii în Franța și Elveția.”
Tracklist:

01. Intro
02. Ceasul e fix (negativ Keri/The beat bandit – Ceasul e fix)
03. Cypher Side (negativ IDC illstrumentalz – Hardcore Hip Hop)
04. Amore de la mafia (negativ Yung Reach/sample Nino Rota – Godfather Soundtrack)
05. Ratacire
06. Wacky Side
07. Sperante (negativ Dr. Dre/The Chronic 2001 – The Message)
08. Interviu cu un bagabont
09. 18 (negativ Yung Reach /sample Skid Row – 18&life)
10. PDX Side
11. E clipa ta
12. What you got ? (negativ SMD)
13. Jager Side (negativ Rockitpro.com – Samurai Warrior)
14. Outro