Daca va aduceti bine aminte, despre acest material discografic semnat de Vado am mai discutat si cu alte ocazii cand v-am facut cunostinta cu cateva piese.

Intre timp, artistul s-a decis in legatura cu formatul mixtape-ului „Slime Flu„, lasandu-ne tracklist-ul de mai jos:

1. What’s Poppin’
2. Tales from The Cotton Club
3. SLime Anthem
4. Louis V Bag
5. OK Y’all feat. Fabolous
6. NY Ride
7. I See You (Black People)
8. Keep It Goin’ feat. Young Chris
9. U Know What It Is
10. Bed Piss feat. Raekwon
11. All The Drama
12. I Got That (Frankie Lymon) feat. Jae Millz
13. Somebody Gotta Die feat. Paul Cain & Freck Billionaire
14. Paid In Full
15. Ms. SLime Booty (freestyle)
16. All I Know
17. I Need U feat. Remo The Hitmaker
18. Loose ya Life (Bonus)