Airfield Festival

Acest an se dovedește a fi unul foarte important pentru ascultătorii de hip-hop din România, mai ales pentru cei care merg la concertele artiștilor, căci țara noastră îi găzduiește pe unii dintre cei mai mari MC ai acestei culturi. Deja au fost prezenți băieții de la Swollen Members, iar pe data de 18 Aprilie, Jeru the Damaja & The Beatnuts urmează să susțină un concert în clubul bucureștean Colectiv, mai multe informații fiind disponibile aici.

Oricum, dacă de cei menționați anterior nu ați auzit, sunt sigur de faptul că știți totuși cine sunt Mobb Deep și R.A. the Rugged Man. Dacă da, atunci vă anunț că aceștia vor fi prezenți în cadrul festivalului Airfield, ce se va desfășura între data de 30 iulie și 2 august a acestui an, pe aerodromul activ Măgura, situat în apropierea orașului Sibiu. Pe lângă aceste două nume mari, evenimentul va găzdui și trupe precum The Four Owls, Subcarpați, Omul cu Șobolani, EMIL, Coma, Little Dragon, Dixon, Silent Strike & Dan Basu și mulți alții! Așadar, acest festival nu se rezumă doar la hip-hop.

Prețul unui abonament, până la data de 5 mai, este de 199 de lei, apoi, acesta va deveni 269 de lei. Ele pot fi achiziționate de pe myticket.ro, tomtix.ro, eventim.ro sau din magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, și în librăriile Humanitas și Cărturești. În total, în cadrul acestui festial vor concerta 70 de artiști.

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound și pe link-ul evenimentului pentru viitoare informații!

Sursă info: oradesibiu.ro