Mobb Deep

I got you stuck of the realness, we be the infamous
You heard of us, official Queensbridge murderes…

Acestea erau versurile ce în anul 1995 marcau zona în care rapperul Albert Johnson alături de rapperul Kejuan Muchita, sau mult mai bine cunoscuți sub numele de scenă Prodigy și Havoc, își trăiau viața. Cu siguranță aceste versuri marchează și începutul uneia dintre cele mai celebre piese ale trupei formate de ce doi rapperi, Mobb Deep. Vorbim despre piesa ”Shook Ones Part. II” ce este extrasă de pe al doilea material al acestei trupe, material ce se intitulează ”The Infamous”.

Cu timpul, trupa a lansat cinci noi albume: ”Hell On Earth” (1996), ”Murda Muzik” (1999), ”Infamy” (2001), ”Amerikaz Nightmare” (2006) și ”Blood Money” (2006) ce desemnează ultimul material semnat de către Mobb Deep, ce s-a vândut în 106,000 de copii în acel an. Trupa și-a încetat activitatea în momentul în care Prodigy a intrat în închisoare, însă în anul 2011 acesta a fost eliberat și a anunțat alături de Havoc un nou album.

În prezent, artiștii au lansat piesa ”Taking You Off Here”, ce este extrasă de pe viitorul material intitulat ”The Infamous Mobb Deep”. Deși trupa nu a oferit alte informații despre acest album, vă putem asigura că va fi lnsat în luna Martie a cestui an!

Până atunci vă dorim audiție plăcută!