Morloc MPC Sunday

 Unul din cel mai important aspect al pieselor hip hop pe care le ascultați zi de zi o reprezintă instrumentalul ei, fiind de cele mai multe ori energia de care fiecare MC are nevoie pentru a da naștere versurilor. Multe din piesele cunoscute pe care le îndrăgiți au pornit de la un simplu ritm sau instrumental.

 Astăzi vă propun să faceți cunoștință cu unul dintre acești făuritori ai beat-ului, numele lui este Morloc iar dacă vrei să îl strigi după buletin trebuie să îi spui Claudiu Oprea.

 De câteva săptămâni acesta a pornit pe pagina de facebook un proiect care prezintă săptămânal modul de realizare al unui beat la MPC. Acesta poartă numele de „Morloc MPC Sunday” și după cum v-ați dat probabil seama, în fiecare duminică este postat un nou episod.

 Episodul din această săptămână se intitulează „Romanian Disco Funk Hip Hop” și poate fi ascultat mai jos, alături de episoadele precedente. De asemenea vă recomandăm să vizitați și contul de SoundCloud al artistului pentru variantele complete ale acestor sesiuni de MPC.

 Audiție plăcută