unnamed

MusicExpertCompany este poate singura gasca din industria muzicala care functioneaza in slujba artistului pe toate planurile in mod pragmatic si realistic – este casa de discuri, se ocupa de publishing, de managementul si promovarea artistului, de booking si organizarea concertelor, adica functioneaza ca o agentie 360 de grade full service.

Atipic intr-o industrie muzicala bazata pe cantitate, MusicExpertCompany s-a ocupat intotdeauna de un numar mic de artisti concomitent, decizie luata in scopul de a acorda atentie totala si resursele necesare dezvoltarii proiectelor. A nu se subintelege ca am lucrat cu putini artisti, prin MusicExpertCompany a trecut majoritatea artistilor din Romania, de la cei cu vechime ca Anda Adam, Cristina Rus, Activ, Impact, Class, Andreea Balan si altii, pana la artistii tineri Alina Eremia, Vescan, Ana Baniciu, Doddy si multi multi altii.

Dintre realizarile MusicExpertCompany in cei 10 ani de existenta putem sa ne laudam cu relansarea unor nume importante in industria muzicala din Romania cum au fost Cristina Rus, Puya, Andreea Balan, Grasu XXL, … dar si cu lansarea unor tinere talente care au ajuns cu mult efort si un management de exceptie artisti de top: Guess Who, Spike, Maximilian, Vescan, Doddy, iar in 2015 urmeaza sa lansam noi proiecte muzicale de care publicul sa se bucure.

Acum la finalul anului cifrele recent publicate de Youtube privind vizionarile din Romania in 2014 vin sa sustina rezultatele deosebite publicate de noi: dintre cele 10 cele mai vizionate clipuri muzicale in Romania 3 sunt straine, iar dintre cele 7 ramase 3 sunt compuse si/sau produse de MusicExpertCompany:

*Alina Eremia – „Cum se face” (18.9 milioane de vizionari pe Youtube) -> piesa compusa de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music / MusicExpertCompany, producator executiv Dorian Enache;

*Mellina feat. Vescan – „Poza de album” (piesa si clip in total 18.5 milioane de vizionari pe Youtube) -> a ocupat timp de 2 saptamani la rand locul 1 in topul MediaForest al difuzarilor radio in Romania, piesa compusa de Dorian Oswin si Vescan, producator executiv Dorian Enache;

*Doddy feat. Lora – „Bine Mersi” (16.9 milioane de vizionari pe Youtube) -> piesa ce a stat in Top10 saptamani la rand, compusa de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music / MusicExpertCompany, producator executiv Dorian Enache.

Va multumim ca ne urmariti si ne auzim si in 2015 cu muzica buna!