1026220_10151982249972875_806840083_o

Cel mai nou membru al echipei Okapi Sound a lansat în această seară cel de-al doilea single de pe viitorul său material, mai exact cel de-al șaptelea mixtape. Este vorba despre Nane, care a expus în luna decembrie a anului trecut o nouă „Modalitate”, prima sa piesă de când a intrat în echipa Okapi Sound și totodată cea care a anunțat noua colaborare. Artistul oferă acum publicului single-ul „Mai aproape”. Acesta este un featuring cu George Hora, a cărui instrumental a fost produs de Boogie, un vechi prieten și colaborator de-al lui Nane.

Premiera a avut loc pe canalul oficial de Youtube Okapi Sound și pe pagina de Facebook a artistului, care afirmă despre această piesă că:

„Mai Aproape” este o piesă foarte pozitivă și sinceră. Este despre sentimentul de atracție, pe care toți îl avem în noi. Instrumentalul lui Boogie m-a inspirat atât de tare încât am scris piesa imediat după ce l-am auzit. Am decis ca „Mai Aproape” să fie în colaborare cu George Hora pentru că am simțit că piesa se apropie cumva ca stare de single-ul precedent, realizat în aceeași formulă. Mi se pare marfă pentru că este o piesă produsă de Boogie, cu care am lucrat pentru primele mixtape-uri. În cele șapte luni de când sunt în echipa Okapi Sound, am lucrat noi piese și lucrez pentru a finaliza noul mixtape.

Nane promite multe proiecte noi, așa că nu ne rămâne decât să urmărim îndeaproape activitatea sa. Până atunci, însă, vă invităm să descoperiți universul acestei piese și vă dorim audiție plăcută!