După videoclipul piesei „Când îngerii pleacă„, ce a strâns pe youtube până în prezent aproape 300 de mii de vizualizări în doar câteva zile, Nane revine cu o nouă piesă care se numește „Noi 2” și este în colaborare cu George Hora. Ca și precedenta și această piesă este o producție realizată de CPR Productions.

Piesa promite multe vizualizări, iar cu siguranță atunci când va beneficia de videoclip, va fi una dintre principalele piesele pe care o veți asculta la TV.

Nane, pe numele său real Ștefan Avram Cherescu, este unul dintre artiștii noului val al hip-hopului românesc. Din 2006 când s-a apucat de muzică și până în prezent a lansat mai multe piese și aproape în fiecare an a scos un mixtape. A colaborat cu nume importante din zona hip-hop, printre care: Skizzo Skillz, Nicalai (DJ Swamp), Doddy, Cabron, Karie, Zhao, Drei Ros, Criss Blaziny, Exo, Hashoo, Lu-K, AFO (Aforic), Vescan.

Pentru primul single lansat alături de o casă de discuri, „NOI 2„, Nane a colaborat cu George Hora. Muzica și versurile au fost compuse de Nane și George Hora, iar instrumentatul piesei a fost produs tocmai în SUA de către CPR Productions, o echipă de producție care a lucrat cu nume importante din industrie precum: Mac Lucci, Macy Gray sau legendarul Snoop Dogg.

O parte din piesă a fost înregistrată în studioul lui Nane, iar mixul, masterul și producția adițională au fost făcut de George Hora în studioul său din Timișoara, Studio66.

” „NOI 2” este o piesă extrem de sinceră care prezintă tabloul relației de cuplu exact așa cum e. Este o piesă despre oameni, despre lupta unuia pentru celălalt și despre felul în care ne afectăm viețile reciproc.” a spus Nane.