Dacă pe BlackSheepSound vedeţi tot mai multe editoriale, ar fi cazul sa deschidem si o primă rubrică de recomandari muzicale ale artiştilor din hip hop-ul românesc. Pentru început va spun că această rubrică va fi săptămânală, dar nu va avea date fixe de publicare. În această rubrică artiştii vă vor recomanda două, trei piese sau chiar un playlist întreg, pentru a vedea ce ascultă cei pe care-i ascultăm noi. Poate eraţi curioşi ce ascultă artiştii voştri preferaţi.

Nane a avut un succes de invidiat în ultimii ani, iar numărul fanilor săi au crescut treptat, doar pe contul său oficial de facebook, acesta fiind aproape de 100.000 de fani. Pe BlackSheepSound, la ultimul interviu s-a dovedit ca artistul are foaret mulţi fani printre noi, tocmai de aceea ne-am gândit sa începem cu el noua noastră rubrică, pentru a vedea ce fel de muzică ascultă Nane, atunci când nu este în studio. Piesele recomandate de Nane mai jos, nu sunt intr-o anumită ordine.

01. Kendrick Lamar feat. ScHoolboy Q – The Spiteful Chant

Piesa asta mi-a stat mult pe repeat în ultima vreme. E diferită de tot ce am auzit până acum în rap şi de asta o ador. Flow-ul lui Kendrick de pe strofe sună ca un refren, iar refrenul piesei e de-a dreptul înălţător. Producţie, flow, într-o colaborare bestială cu ScHoolboy. Recomand!

02. A$AP Rocky – LVL

O piesa genială, produsă de Clams Casino, unul dintre producătorii mei preferaţi. Recomand cu mare căldură tot albumul „Long.Live.A$AP” de la Rocky! E demenţial tot!

03. Ab-Soul feat. Kendrick Lamar – Turn Me Up
04. The Weekend – Rolling Stone
05. Lloyd – The Question
06. Meek Mill – Traumatized
07. Rick Ross feat. Andre 3000 – Sixteen
08. Argatu’ – Vine mirele
09. Wiz Khalifa – Paperbond
10. XXYYXX – DMT
11. Teophilus London feat. A$AP Rocky – Big spender
12. Ryan Leslie – One lonely heart
13. Drake – Started from the bottom
14. Joe Budden feat. Tank, Fabolous & Lil Wayne – She don’t put it down
15. Justin Timberlake feat. Jay-Z – Suit & Tie

De obicei, când ascult, ascult albume întregi, nu single-uri. Aşa că, am ascultat cam fiecare material întreg de pe care fac parte piesele astea.

Rămâneţi pe BlackSheepSound, deoarece vor urma şi alţi artişti ce vă vor arăta ce piese ascultă atunci cand nu lucrează în studio.