nas-war-feat-raye Pentru mulți dintre noi nu este străin faptul că mulți artiști cunoscuți, reprezentanți ai culturii hip hop, au contribuit, de-a lungul timpului, cu piese la realizarea unor coloane sonore pentru filme sau alte lucruri asemănătoare.

 Pe data de 7 octombrie, adică vineri, va avea loc lansarea unui film ce are în prim-plan situația persoanelor de culoare în timpul opresiunilor față de aceștia, în perioada anilor 1830, perioadă în care încă aveau „statutul” de sclavi. Numele filmului respectiv este „The Birth of a Nation” iar mai mulți artiști, printre care se numără și Nas, au realizat un material intitulat „The Birth of a Nation: The Inspired By Album”, pornind de la povestea spusă de filmul respectiv.

 Astfel, din tracklist-ul ce numără 16 piese, v-o prezint pe cea care ocupă locul 15 în cadrul acestuia, intitulată „War”, interpretată de Nas și Raye.

  Întregul material, care conține piese interpretate de Ne-Yo, 2 Chainz, Lil Wayne, Gucci Mane și alții poate fi ascultat aici.

 Audiție plăcută!