Nerub

 Pe Nerub îl cunoaștem datorită talentului său în a jongla cu muzica, fie în ceea ce privește partea de MC-ing, fie cea de beatmaking. În 2015, am discutat cu el, realizând un interviu, în cadrul căruia ne-am exprimat curiozitatea, referitor la apariția unui nou material din partea sa.

 Astăzi, întâmpinăm cu mare entuziasm vestea că Nerub ne va iniția într-o altă călătorie în necunoscut, prin intermediul unui nou material, al cărui nume este „Untitled Journey 02”. (În cazul în care nu ați ascultat materialul său de debut intitulat „Untitled Journey 01: Much more than you can chew”, o puteți face aici.)

 Așadar, în curând, vom putea audia un nou material din partea lui Nerub. Până în acel moment, artistul împărtășește cu noi un prim extras de pe acesta, al cărui nume, însă, nu l-a făcut public.

 Piesa respectivă a fost inclusă într-un mix ce poartă numele de FLY #1 și se regăsește la sfârșitul său.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută și spor în ale ghicitului! De asemenea, rămâneți alături de noi pentru alte detalii legate de „Untitled Journey 02”.

 În altă ordine de idei, de curând, Nerub a lansat piesa intitulată „Dochill”, care face parte din cadrul tracklist-ului compilației Soundsphere 8.