www.krack.ro

Krack incheie anul cu o noua colectie, lansand totodata si magazinul online de unde cei interesati isi pot achiziona cele mai noi produse ale brand-ului de streatwear!

Noua colectie Krack a fost denumita Keep It Hardcore si, asa cum ii spune si numele, vine la pachet cu multa atitudine. Colectia pastreaza un tipar clasic, inspirat de boom-bap-ul anilor ’90 si din atitudinea unor ‘monstri sacri’ precum Rakim, Big L, The Notorious B.I.G, DJ Premier sau Mobb Deep. Colectia include tricouri (fete si baieti), hanorace (unisex) si 5 modele de caciuli, urmand ca sub acelasi nume sa apara si alte noi modele.

Timp de 6 luni shop-ul a activat exclusiv pe Facebook, insa acum partea de magazin s-a mutat pe www.krack.ro, venind astfel in ajutorul clientilor cu un site usor de utilizat, custom-made. Procesul de plasare a comenzilor este extrem de user friendly, pentru realizarea comenzii fiind necesari doar cativa pasi simpli. In ceea ce priveste modalitatea de plata, aceasta va fi exclusiv ramburs, iar produsele vor fi trimise prin curier rapid!