a-tribe-called-quest-we-got-it-from-here-thank-you-4-your-service-coperta-album  Cel de-al șaselea material discografic al grupului A Tribe Called Quest, intitulat „We Got It from Here…Thank You 4 Your Service”, a fost lansat pe data de unsprezece noiembrie a acestui an, însă nu există o sursă oficială prin intermediul căruia să poată fi ascultat în țara noastră, cu excepția iTunes. Cu toate acestea, albumul respectiv a înregistrat o performanță pe care doar unul dintre materialele precedente ale ATCQ („Beats, Rhymes and Life”) a reușit să o îndeplinească: s-a clasat pe locul 1 în Billboard 200.

 „We Got It from Here…Thank You 4 Your Service” conține șaisprezece piese, însă tracklistul este împărțit în două discuri. Astfel, în cadrul său regăsim colaborări cu următorii artiști: André 3000, Kendrick Lamar, Jack White, Elton John, Kanye West, Anderson Paak, Talib Kweli, Consequence și Busta Rhymes. De asemenea, există piese pe care se regăsește Phife Dawg, membru al grupului A Tribe Called Quest, care a decedat pe data de douăzeci și doi martie a acestui an.

 În final, vă invit să vizionați videoclipul piesei „We The People…”, melodie ce se regăsește pe acest nou material. Totodată, vă ofer informații referitoare la alte clasamente în cadrul cărora s-a poziționat acest album:

Australian Albums (ARIA) 13
Belgian Albums (Ultratop Flanders) 18
Belgian Albums (Ultratop Wallonia) 113
Dutch Albums (MegaCharts) 16
French Albums (SNEP) 63
Irish Albums (IRMA) 24
New Zealand Albums (RMNZ) 13
Norwegian Albums (VG-lista) 31
Scottish Albums (OCC) 39
Swedish Albums (Sverigetopplistan) 31
UK Albums (OCC) 24