Nwanada - Freestyle

Nwanda lucrează la albumul intitulat „Caleidoscop”, material ce urmează a fi lansat în acestă toamnă, Printre vizitele de la studio-ul în care se înregistrează albumul, acesta a înregistrat mai multe sesiuni de freestyle după cum aflăm în comunicatul de mai jos postat pe pagina de facebook. Una dintre ele a fost încărcată astăzi pe contul de SoundCould al artistului și beneficiează de un instrumental semnat de Motzu, cel care s-a ocupat și de mix, master.

În ultimul an și jumătate, de când am început să trag pentru Caleidoscop, am adunat o mulțime de sesiuni de studio care, în mod cert, nu vor prinde albumul. Mă refer aici la freestyle-uri, piese neterminate, strofe scrise fără vreun scop precis, remixuri etc. [material de joacă, mai pe scurt]

M-am gândit că ar fi păcat să zacă într-un folder, pe un hard disk, și știu că unii dintre voi sunt interesați si curioși să le audă. Așa că am facut un playlist, „Unreleased tracks” pe soundcloud, în care o să postez periodic câte o bucată. Asta e prima: un freestyle pe un beat de-ale lui Motzu.

Nwanda

Audiție plăcută!