Nyck CautionAstăzi Nyck Caution și Joey Bada$$ încearcă să vă pună „lumea în buzunare”, prin intermediul celei mai noi piese lansate, și anume „World In Your Pocket”.

Cei doi sunt membri Pro Era, iar numele lui Joey cu siguranță este cunoscut de voi, mai ales datorită single-ului „Christ Conscious”.

În luna ianuarie a acestui an, chiar în ziua aniversării sale de douăzeci de ani, Joey lansa albumul său de debut intitulat „B4.Da.$$ (Before Da Money) prin intermediul Cinematic Music Group și Relentless Records.

Albumul s-a bucurat de un mare succes, chiar dacă a trecut foarte puțin timp de la lansarea sa, ajungând numărul 5 în Billboard 200 și reușind să fie vândut în număr de mai bine de 53.000 de copii în prima săptămână de la lansare. Artistul mai are „la activ„ și două mixtape-uri: „1999” și „Summer Knights”.

„B4.Da.$$” poate fi achiziționat de pe iTunes.

Acum să ne întoarcem la piesa de astăzi, de producția căreia s-a ocupat Chuck Strangers – un alt membru Progressive Era, care le-a permis celor doi MC să ne încânte cu aproape patru minute de muzică pentru suflet. Nu știm dacă piesa este extrasă de pe vreun material, însă mai important decât acest detaliu este vibe-ul pe care-l transmite.

Audiție plăcută!